Mogelijkheden

Samenwerken?

Ja graag! Ik sta altijd open voor nieuwe bedrijven om mee samen te werken zodat ik me ook kan blijven onderscheiden op social media.

Hebben jullie een gave auto in de showroom staan? Een stoer kledingmerk? Hippe schoenen? Toffe horloges? Dan denk ik dat jullie perfect passen bij mij en mijn kijkers!

Zoals eerder verteld kunt u bij ons met al uw online bezigheden terecht; van social media management tot aan alle benodigde content. Onderstaand vind u alles wat wij voor u kunnen betekenen met een korte uitleg.

Pakketten Social media

DSC06680

Volledig pagina beheer

DSC00115

Volledig pagina beheer inclusief content

* Gedurende een dagdeel komen we langs om foto’s & video’s te maken die we, naast jullie aangeleverde content, gebruiken om de pagina mee te vullen.

DSC04498

Social media training

Liever zelf de pagina in handen houden maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ook daar helpen we je graag bij! Tijdens onze social media training vertellen we je binnen één dag alle tips & tricks om succesvol te worden op zowel Instagram als Facebook! We kijken voorafgaand waar de pagina’s nu staan, het doel van het social media gebruik & maken hiervoor een volledig persoonlijk plan.

Pakketten Video

DSC04255

Bedrijfsfilm

Naast onze super scherpe prijs, gaan wij een stapje verder dan welk ander videobureau dan ook! Naast dat je een kwalitatief hoogstaande video krijgt (opgebouwd met professioneel script, camera’s etc.), helpen we jullie ook met het proces na de video! Waar kunnen we de video het beste inzetten? Wat is de kracht van social media? Allemaal inbegrepen wanneer je bij ons kiest voor een nieuwe bedrijfsfilm!

DSC04280

Productvideo

Naast bedrijfsfilms, zijn ook productvideo’s super interessant om een bedrijf te presenteren. Mensen krijgen in een korte video een goed beeld van het product (nieuwe auto, nieuw tennisracket etc.), maar ook van het specialisme van het personeel! In een korte video lichten we samen een product of dienst uit om zo de aandacht van mensen te trekken.