Samenwerken?

Ja graag! Ik sta altijd open voor nieuwe bedrijven om mee samen te werken zodat ik me ook kan blijven onderscheiden op social media.

Hebben jullie een gave auto in de showroom staan? Een stoer kledingmerk? Hippe schoenen? Toffe horloges? Dan denk ik dat jullie perfect passen bij mij en mijn kijkers!

Mijn diensten, jullie bedrijf:

Naast mijn persoonlijke pagina’s, verdiep ik me ook in de mogelijkheden van social media voor bedrijven. Ik geloof er sterk in dat social media veel meer is dan simpelweg een verhaaltje vertellen over een product of dienst en daarom ben ik gekomen met ‘van NAAM naar MERK’. Hiermee probeer ik bedrijven zich te laten onderscheiden van de concurrentie en de gecreëerde huisstijl door te voeren in de online platforms.

Paar korte feitjes van Instagram: 813 miljoen gebruikers wereldwijd, 2.1 miljoen dagelijkse gebruikers in Nederland, top 5 meest gedownloade apps wereldwijd.

Met een gepersonaliseerde Instagramtrainig gaan we gezamenlijk door heel het platform heen. Hoe zorg je ervoor dat de gemaakte content aansluit bij de huidige doelgroep? Hoe bereik ik de juiste doelgroep op Instagram? Welke apps kunnen mij helpen? Het werkelijk nut van betaalde promoties en nog veel meer.

Zelf geen tijd om foto’s en video’s te maken? Wij helpen graag met het maken van de juiste content! Met een variabel team van verschillende foto- & videografen kunnen wij ons aanpassen aan al jullie wensen.

Naast het creëren van content en geven van Instagramtrainingen bieden wij bedrijven ook de mogelijkheid om de online pagina’s door ons te laten invullen. Met het zogenaamde social media management zorgen wij er niet alleen voor dat de content naadloos aansluit bij de eigen huisstijl, maar ook dat deze terecht komt bij de juiste doelgroep, op het juiste moment.

→ Nog slechts 1 plek beschikbaar